Aktivitetskalender

KLUBBSTEVNE I SOLAHALLEN OG KLUBBFEST PÅ CAFÉ CORNER

Mandag 27. januar ble det avholdt Klubbmesterskap for Sola Svømmeklubb i Solahallen. Både barn, ungdommer og spente foreldre fylte bassenget og bassengkanten med forventningfulle kropper.

Her ble det for mange det første møte med et stevne og hvordan det foregår, og iaktta nysgjerrig de aktive frese gjennom vannet på jakt etter mestertittel.

Hele 53 deltakere var påmeldt og alle viste stor innsats til jubel fra tilskuerne. Gledelig var det at så mange som går på svømmeskolen var med og torde å bryte nye barrierer.

Etter konkurransen ble det marsj ned til en flott buffet på Cafe Corner for å fylle på med energi i slitne kropper. Der var det loddsalg med premier, utdeling av Klubbmester pokaler og utdeling av deltaker medaljer.

Håkon delte trolig ut de gjeveste pokalene for fjorårets beste innsats for gutt og jente. For året 2019 gikk pokalen til Collin Van der Hoff og Amanda Malde Carlsen.

Vi takker spesielt foreldreutvalget for å greie å samle inn så mye god mat og alle andre for å lage rammene rundt en flott festdag for Sola svømmeklubb og et vellykket klubbstevne . Mange fine premier til loddsalg, der inntektene vil gå til noe sosialt senere i sesongen.

Øvelser Øvelser
25 m bryst 50 m bryst
25 m fri 50 m fri
25 m rygg 50 m rygg
25 m butterfly 50 m butterfly

Resultater

Last ned (PDF, 72KB)

Comments are closed.

  • Sponsorer