Fin jubileumsfest med Sola svømmeklubb! 

Fredag, 22.11. feiret Sola svømmeklubb 50-årsdagen sin på Hummeren hotell i Tananger. På festen var det tidligere styreledere, svømmere og æresmedlemmer sammen med oss som er med i svømmeklubben i dag. Det var veldig kjekt å treffe folk som har vært involvert i klubben fra starten for 50 år siden og frem til i dag.Under middagen var det god stemning, og det var mange som var glade for å treffe hverandre igjen. Det ble nok en del mimring rundt bordene.

Ordføreren deltok på festen. Han gratulerte klubben i sin taleog ga en hjertestarter til klubben. Detsatte vi stor pris på. Det var flere som hedret klubben gjennom fine ord. Vi feiret med god mat, felles sang og musikalsk innslag av to svømmere. 

Tusen takk for alle som deltok på feiringen av klubben!

Comments are closed.

  • Sponsorer