solasvømmere rapporterer: Lovende under Aquarama av sola-svømmerne

Sterke prestasjoner av Sola-svømmerne i Kristiansand i helgen. Fra venstre Nicolai Fotland, Jørund Kalvenes Drengstig, Collin Scott van der Hoff, Anders Bergsvik, Isabel Khorasani, Emilie Fotland, Amilie Malde Carlsen.

 

Det ble personlige rekorder og topplasseringer deltakerne fra Sola svømmeklubb i helgen.

Sola-svømmerne rapporterer:– Aquarama open er et kjekt svømmestevne for både store og små, som blir holdt i Kristiansand. Det var et strålende vær der nede, 30 grader hver dag. Svømmehallen inneholder et 50 meters basseng noe som gjør det ekstra kjekt for svømmerne. Det er vanskeligere å perse på grunn av mindre vendinger, men det er fremdeles mange som har perset i Sola svømmeklubb.

 

Blant de beste

Nikolai Fotland slo sin rekord med nesten 10 sekunder med en strek 7. plass på 200 crawl. Isabel Khorasani perset med nesten 6 sekunder på 100 fri damer.

Amanda Malde Carlsen fikk fem første plasser: 50 fri, 100 bryst, 50 bryst, 100 butterfly og 50 butterfly, og en andreplass på 100 fri. Tiden på 50 butterfly var så god at hun ligger nå på førsteplass av de 100 beste svømmerne i Norge på denne distansen i langbane i årskullet 06, med tiden 32.33.

Collin van der Hoff fikk to førsteplasser: 100 bryst og 50 bryst, og seks andreplasser.

 

Jørund er NM-klar i seniorklassen

Jørund Kalvenes Drengstig fikk to førsteplasser: 200 butterfly og 100 butterfly. Han fikk i tillegg to andreplasser og to tredjeplasser. Jørund klarte også å komme med både en B og en A finale. I 100 bryst fikk han 3.plass med tiden 1.11,98. På 100 butterfly fikk han en sterk 5.plass med tiden 1.00,53. Det han imponerte mest med var 200 butterfly med tiden 02.21.85, som gjør at han kvalifiserte seg til senior NM!

Alle svømmerne gjorde en strålende jobb i 50 meter bassenget, og det ble mange gode resultater. Svømmerne som var med var Collin Scott van der Hoff, Amanda Malde Carlsen, Amilie Malde Carlsen, Isabel Khorasani, Jørund Kalvenes Drengstig, Emilie Fotland, Nicolai Fotland, Ganga Vijayratnam, Simen Schmitz-Lund og Vendelinn Rosså.

Legg igjen en kommentar

  • Sponsorer